Miksi Aurelia?

Ai miksi Aurelia? – Laatu, hinta, takuu ja palvelu – Siinä tiivistettynä!

Palvelu

Yrityksemme avainhenkilöillä on 30 vuoden kokemus LVI-alan eri sektoreilta: Myynnistä, tukkutoiminnasta ja maahantuonnista. 

Me tunnemme alan säädökset ja viimeiset viranomaismääräykset, koska olemme jatkuvasti em.tahoihin yhteydessä. Tällä vankalla ammattitaidolla pystymme palvelemaan asiakkaitamme tehokkaasti ja ennenkaikkea tarjoamaan juuri oikeat tuotteet oikeaan tarkeeseen.

Laatu

Kaikki vesikiertoisen lattialämmityksen komponenttimme, niin lattialämmitysputket, jakotukit, huonetermostaatit, toimilaitteet ja muut tarvikkeet ovat taattua eurooppalaista huippulaatua ja pitkän tuotekehityksen tulosta.

Kaikki tuotteet täyttävät tiukat EN-laatustandardit ja jokaisella komponenttivalmistajalla on kattava tuotevastuuvakuutus. 

Hinta

Aurelia Lattialämmityksen oma maahantuonti takaa varmat toimitukset ja edullisen hintatason. Toimimme vain luotettavien valmistajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Näin voit varmistua, että myös takuu- ja vastuuasiat ovat kunnossa.

Takuu

Hyvällä tuotteella on hyvä takuu ! Aurelia Lattialämmitys myöntää järjestelmälleen 10 + 50V takuun. 

10 vuoden toimintatakuu järjestelmälle sekä 50 vuoden takuu lattialämmitysputkelle. Aurelia Takuutodistus

Suomalaista yrittäjyyttä

Aurelia Lattialämmitys on rekisteröity tuotemerkki. Yhtiö toimii monella eri sektorilla ja sen omistajilla on  pitkä kokemus yrittäjyydestä Suomessa. Toimimalla meidän kanssa, tuet Suomalaista yrittäjyyttä ja sitä kautta yhteistä kasvua.

Mitä lattialämmitys maksaa?

Vesikiertoisen lattialämmityksen hintaan vaikuttavat mm. talon koko, välipohjan rakenne, talon pohjan muoto sekä käytettävät tuotteet. Selvitä, mitä vesikiertoinen lattialämmitys maksaa sinun kohteeseesi.