Aurelia lattialämmitys

Miksi Aurelia ?

Ai miksi Aurelia – Laatu, hinta, takuu ja palvelu – Siinä tiivistettynä !

Laatu

Kaikki vesikiertoisen lattialämmityksen komponenttimme, niin lattialämmitysputket, jakotukit, huonetermostaatit, toimilaitteet  ja muut tarvikkeet ovat taattua eurooppalaista huippulaatua ja pitkän tuotekehityksen tulosta.

Kaikki tuotteet täyttävät tiukat EN-laatustandardit ja jokaisella komponenttivalmistajalla on kattava tuotevastuuvakuutus.

Aurelian käyttämän FLEXPERT -putken valmistaja Saksalainen HPG Plastic Gmbh myöntää 50 vuoden takuun putkelle !

Hinta

Aurelia Lattialämmityksen oma maahantuonti takaa varmat toimitukset ja edullisen hintatason.

Toimimme vain luotettavien valmistajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Näin voit varmistua, että myös takuu- ja vastuuasiat ovat kunnossa.

Takuu

Hyvällä tuotteella on hyvä takuu ! Aurelia Lattialämmitys myöntää järjestelmälleen 10 + 50V takuun.

10 vuoden toimintatakuu järjestelmälle sekä 50 vuoden takuu FLEXPERT -lattialämmitysputkelle.

Aurelia Takuutodistus ( .pdf )

Palvelu

Yrityksemme avainhenkilöillä on 30 vuoden kokemus LVI-alan eri sektoreilta: Myynnistä, tukkutoiminnasta ja maahantuonnista. Me tunnemme alan säädökset ja viimeiset viranomaismääräykset, koska olemme jatkuvasti em.tahoihin yhteydessä.

Tällä vankalla ammattitaidolla pystymme palvelemaan asiakkaitamme tehokkaasti ja ennenkaikkea tarjoamaan juuri oikeat tuotteet oikeaan tarkeeseen.

Suomalaista yrittäjyyttä

Aurelia Lattialämmitys on rekisteröity tuotemerkki. Yhtiö toimii monella eri sektorilla ja sen omistajilla on  pitkä kokemus yrittäjyydestä Suomessa. Toimimalla meidän kanssa, tuet Suomalaista yrittäjyyttä ja sitä kautta yhteistä kasvua.

Aurelia lattialämmityksen tuotteet

Mitä lattialämmitys maksaa?

Vesikiertoisen lattialämmityksen hintaan vaikuttavat mm. talon koko, välipohjan rakenne, talon pohjan muoto sekä käytettävät tuotteet.
Selvitä, mitä lattialämmitys maksaa sinun kohteeseesi.

Pyydä tarjous