Lattialämmitys saneeraus

Pyydä tarjous – Klikkaa tästä !
“Parasta järjestelmässä on, että lattian korkeus nousee vain 13mm!”

Vesikiertoisen lattialämmityksen saneeraus helposti – Floore saneerauslevy !

Oletko remontoimassa asuntoasi ja haaveilet lattialämmityksestä? Onko mielessäsi kenties jopa käynyt vesikiertoinen lattialämmitys saneerausvaihtoehtona?

Sähkö- ja vesipattereilla tai lattiassa olevalla sähkökaapelilla varustettu asuintalo voidaan muuttaa esim. talon lattiaremontin yhteydessä vesikiertoisella lattialämmityksellä lämpiäväksi, joko osittain tai kokonaan.

Nyt lattialämmitys saneeraus hoituu Floore saneerauslevyillä helposti, nopeasti ja teet kaiken jopa täysin itse – Meidän avullamme tietysti
Parasta kaikessa on se, että lattiapinnan nousu on minimissään VAIN 13mm. Ratkaisumme on markkinoiden ohuin ja se perustuu patentoituihin Floore -saneerauslevyihin.

Sen etuna on asentamisen helppous Tee-se-itse malliin ja kokonaiskustannukset jäävät edullisemmiksi, kuin esim kipsivalulla toteutetuilla saneerausratkaisuilla. Lisäksi mitään erillisiä kuivumisaikoja ei tarvitse odotella, toisin kuin kipsivalussa.  Floore saneerauslevyn päälle voidaan asentaa suoraaan lopullinen lattiapinta: parketti, laminaatti, klinkkeri -laatta jne.

Lattialämmitys saneeraus -kohteet ovat yleensä haastavia kohteiden erilaisuudesta johtuen, mutta Aurelia Saneeraus -järjestelmä soveltuu kaikkiin kohteisiin ja on aikaa ja kustannuksia säästävä ratkaisu.

Sähkölämmitteinen tai vesikiertoisilla pattereilla varustettu rakennus kannattaa ehdottomasti muuttaa vesikiertoisella lattialämmityksellä lämpiäväksi, jos talossa muutenkin tehdään kokonaisvaltaista lämpö- tai lattiaremonttia.

Myös kosteiden tilojen muuttaminen vesikiertoisella lattialämmityksellä toimivaksi onnistuu Floore saneerauslevyillä erittäin helposti. Vesikiertoisella lämmönjaolla varustetussa talossa ei myöskään kosteissa tiloissa kannata käyttää sähkölämmitystä.

Haluatko kuulla lisää saneerauksesta? Ota yhteyttä! Tai pyydä tarjous!

Aurelia Saneeraus –järjestelmä perustuu patentoituihin alumiinifoliolla päällystettyihin Flooré asennuslevyihin.

Aurelia Saneeraus – järjestelmän lyömättömät edut ovat:

  • Markkinoiden matalin. Nostaa lattiakorkeutta minimissään vain 13mm
  • Tehokkaampi ja nopeampi lämmönluovutus –> Alumiinipinta kauttaaltaan
  • Voidaan asentaa vanhan lattiarakenteen päälle!
  • Pintamateriaali voidaan asentaa SUORAAN levyjen päälle ! Ei pitkiä valun kuivumisaikoja
  • Nopea asennusaika! Jopa 50m2 /päivä
  • Ainoa TEE-SE-ITSE malli -> helppo asentaa itse.

Lattialämmitys saneeraus ja langaton järjestelmä

Lattialämmitys saneerauksen yhteydessä on säätöjärjestelmä helpoin toteuttaa langattoma. Nykyaikaiset ja modernit lanagattomat järjestelmät ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä ja lisäksi niitä voidaan ohjata omilla puhelinaplikaatioilla.

Langattoman järjestelmän etuna on, että huonetermostaateille ei tarvitse tehdä sähköjohdotuksia, jotka voivat olla usein jälkikäteen tehtynä vaikeita ja kalliita.

Aurelialta löytyy langattomasta järjestelmästä perusversiosta aina huippumoderniin SmartHeat -järjestelmään.

Tutustu kolmeen vaihtoehtoomme säätöjärjestelmissä, joita suosittelemme saneerauksen yhteydessä: Perusmalli, Smart Home ja SmartHeat.

Lattialämmitys on ylivoimainen vaihtoehto saneerauskohteeseen

Mikäli haluat tehostaa kotisi lämmitysjärjestelmää ja poistaa esimerkiksi vanhat patterit tai sähkökäyttöisen lattialämmityksen käytöstä osittain tai kokonaan, on vesikiertoinen lattialämmitys saneerausmielessä juuri sinun vaihtoehtosi! Lattialämmityksen asentaminen onnistuu helposti joko osaan talosta tai koko asuntoon, täysin valintasi mukaan. Saat siis korvattua entisen lämmitysjärjestelmäsi juuri haluamallasi tavalla.

Kannattaako lattialämmityksen saneerausvalintana vesikiertoinen vai sähköinen järjestelmä?

Jos mietitään miksi esimerkiksi sähkökäyttöinen lattialämmitys voi olla heikompi vesikiertoiseen verrattuna, kannattaa miettiä erityisesti hintaa. Sähköinen järjestelmä voi olla halvempi asentaa, mutta sen toiminta on riippuvainen sähkön hinnasta. Käyttäminen on siis kalliimpaa kuin vesikiertoisessa järjestelmässä, jossa veden lämmitykseen on monia vaihtoehtoja. Saneerausta suorittaessa on hyvä miettiä investoinnin takaisinmaksuaikaa, joka on hyvin maltillinen vesikiertoisessa lattialämmityksessä.

Kyytiä vanhoille pattereille

Jokaisella meistä on varmasti kokemuksia vanhoista pattereista, jotka hohkaavat kuumuutta miltei punaisena, mutta silti lämmittävät tilaa hyvin epätasaisesti ja hitaasti. Pattereiden huono puoli (sekä etu) on niiden suhteellisen pieni koko ja tehottomuus lämmittää isompia tiloja. Toki pienen keittokomeron saa helposti lämpimäksi patterin avulla, mutta yhtään isompaa tilaa lämmittäessä kannattaa miettiä tehokkaampaa ratkaisua. Lämmityksen saneeraus hoituu helposti ja tehokkaasti valitsemalla vesikiertoinen lattialämmitys saneerauksessa. Vesikiertoinen lämmitys jakaa lämmön tehokkaasti koko lämmitetylle pinta-alalle ja lämmittää sen sekä tehokkaasti että mukavan tasaisesti. Patterit ovat syystäkin monessa kohteessa taakse jäänyttä historiaa!

Lattialämmityksen saneeraus on likaista ja hankalaa puuhaa

Todella monella on varmasti tällainen kuva lattialämmityksen saneerauksesta; projekti kestää pitkään, se sisältää jopa lattian jyrsimistä sekä betonipölyä ympäri asuntoa ja kustannuksiin voi tulla ikäviä yllätyksiä. Aurelian käyttämä Floore-saneerauslevy on saneerausratkaisu, johon tutustumalla voit pyyhkiä kaikki nämä väitteet ja mielikuvat historiaan. Floore-levyllä saneeraus tapahtuu jopa 50m2 päivätahdilla. Isommankin talon saneerauksessa ei siis puhuta viikoista vaan päivistä! Floore-levy voidaan asentaa vaikka suoraan saneerattavan lattian päälle, joka tekee sen asentamisesta nopeaa, siistiä ja ennenkaikkea helppoa. Uuden lattiapinnan asentaminen onnistuu suoraan levyn päälle ja lattian kohouma on parhaimmillaan vain 13mm!

Oletko muuttamassa saneerattavan kohteen lämmöntuottojärjestelmää pois öljylämmöstä?

Vesikiertoinen lattialämmitys on todella helppo yhdistää maalämpöön, johon siirtyminen on usein ajankohtaista saneerausta tehdessä. Tästä ei siis koidu sinulle ylimääräisiä harmaita hiuksia, sillä lattialämmityksessä käytettävän veden lämmitys hoituu helposti maalämpöä hyödyntämällä ja samalla saat uuden, miellyttävämmän lämmitysvaihtoehdon kotiisi.
Kysy lisää saneerauksesta!