Lattialämmitys saneeraus

Lattialämmitys saneeraus helposti – Floore saneerauslevy !

Oletko remontoimassa asuntoasi ja haaveilet lattialämmityksestä? 

Sähkö- ja vesipattereilla tai lattiassa olevalla sähkökaapelilla varustettu asuintalo voidaan muuttaa esim. talon lattiaremontin yhteydessä vesikiertoisella lattialämmityksellä lämpiäväksi, joko osittain tai kokonaan. 

Nyt lattialämmitys saneeraus hoituu Floore saneerauslevyillä helposti, nopeasti ja teet kaiken jopa täysin itse – Meidän avullamme tietysti
Parasta kaikessa on se, että lattiapinnan nousu on minimissään VAIN 13mm. Ratkaisumme on markkinoiden ohuin ja se perustuu patentoituihin Floore -saneerauslevyihin.

Sen etuna on asentamisen helppous Tee-se-itse malliin ja kokonaiskustannukset jäävät edullisemmiksi, kuin esim kipsivalulla toteutetuilla saneerausratkaisuilla. Lisäksi mitään erillisiä kuivumisaikoja ei tarvitse odotella, toisin kuin kipsivalussa.  Floore saneerauslevyn päälle voidaan asentaa suoraaan lopullinen lattiapinta: parketti, laminaatti, klinkkeri -laatta jne.

Lattialämmitys saneeraus -kohteet ovat yleensä haastavia kohteiden erilaisuudesta johtuen, mutta Aurelia Saneeraus -järjestelmä soveltuu kaikkiin kohteisiin ja on aikaa ja kustannuksia säästävä ratkaisu.

Sähkölämmitteinen tai vesikiertoisilla pattereilla varustettu rakennus kannattaa ehdottomasti muuttaa vesikiertoisella lattialämmityksellä lämpiäväksi, jos talossa muutenkin tehdään kokonaisvaltaista lämpö- tai lattiaremonttia.

Myös kosteiden tilojen muuttaminen vesikiertoisella lattialämmityksellä toimivaksi onnistuu Floore saneerauslevyillä erittäin helposti. Vesikiertoisella lämmönjaolla varustetussa talossa ei myöskään kosteissa tiloissa kannata käyttää sähkölämmitystä.

“Parasta järjestelmässä on, että lattian korkeus nousee vain 13mm!”

Aurelia Saneeraus –järjestelmä perustuu patentoituihin alumiinifoliolla päällystettyihin Flooré asennuslevyihin.

Aurelia Saneeraus – järjestelmän lyömättömät edut ovat:

  • Markkinoiden matalin. Nostaa lattiakorkeutta minimissään vain 13mm
  • Tehokkaampi ja nopeampi lämmönluovutus –> Alumiinipinta kauttaaltaan
  • Voidaan asentaa vanhan lattiarakenteen päälle!
  • Pintamateriaali voidaan asentaa SUORAAN levyjen päälle ! Ei pitkiä valun kuivumisaikoja
  • Nopea asennusaika! Jopa 50m2 /päivä
  • Ainoa TEE-SE-ITSE malli -> helppo asentaa itse.

Lattialämmitys saneeraus ja langaton järjestelmä

Lattialämmitys saneerauksen yhteydessä on säätöjärjestelmä helpoin toteuttaa langattoma. Nykyaikaiset ja modernit lanagattomat järjestelmät ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä ja lisäksi niitä voidaan ohjata omilla puhelinaplikaatioilla.

Langattoman järjestelmän etuna on, että huonetermostaateille ei tarvitse tehdä sähköjohdotuksia, jotka voivat olla usein jälkikäteen tehtynä vaikeita ja kalliita.

Aurelialta löytyy langattomasta järjestelmästä perusversiosta aina huippumoderniin SmartHeat -järjestelmään.

Tutustu kolmeen vaihtoehtoomme säätöjärjestelmissä, joita suosittelemme saneerauksen yhteydessä: Perusmalli, Smart Home ja SmartHeat.