Salus SmartHome tekee kotisi viisaaksi ! Teknologian etenemisen myötä yhä useammat laitteet tulevat langattomiksi.

Salus SmartHome järjestelmän avulla voidaan säätää huoneen lämpötilaa langattomasti etänä esim. omalla älypuhelimella tai tabletilla.

Salus SmartHomejärjestelmän huonetermostaatit ovat tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä. Värivaihtoehtoina on valkoinen ja musta.

Lisäksi Universal Gatewayn kautta voidaan ohjata myös ikkuna- ja ovitunnistimia, sähkönkulutuksen seurantalaitetta tai pistorasioita. Lue lisää koko järjestelmästä täältä  

Salus SmartHome järjestelmän komponentit

Järjestelmän ydin on UG600 Universal Gateway , johonka kytkettyjä laitteita voidaan ohjata langattomasti älypuhelimella tai tabletilla.

Lue lisää koko järjestelmästä ja UG600 Universal Gateway:stä täältä

Siirrä kotisi lämmönsäätö kerralla nykyaikaan ja säästät samalla energiaa !

salus smarthome

Salus huonetermostaatti VS20 , jolla ohjataan vesikiertoisen lattialämmityksen lämmityspiirejä langattomasti puhelimella tai tabletilla. Ohjauksen voi myös tehdä termostaatista.
Termostaatilla voi ohjata jopa 6 kpl toimilaitteita.

Termostaattia löytyy kahta väriä valkoinen ja musta.

Jännite 230V tai 4*AA -paristo. Paristokäyttöinen soveltuu erinomaisesti saneerauskohteisiin, koska johdotusta ei tarvita.

Lue lisää:

4 xAA langaton versio

230V langaton versio

Salus SmartHome

SALUS OS600 ovi- ja ikkunatunnistimien avulla kotisi turvallisuuden valvominen on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Ne ovat ohjattavissa ja valvottavissa mistä ja milloin tahansa helppokäyttöisen, älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille saatavilla olevan sovelluksen kautta.

Lue lisää täältä

Varmista mielenrauhasi SPE600-älypistorasian avulla. Oletko koskaan alkanut huolehtia kotoa lähdettyäsi, jäikö silitysrauta tai jokin muu sähkölaite päälle? SALUS SPE600 -älypistorasian ansiosta sinun ei tarvitse enää huolehtia turhaan. Voit hallita älypistorasiaa helppokäyttöisen sovelluksen kautta mistä ja milloin tahansa. Voit valvoa vaivattomasti yksittäisten laitteiden sähkönkulutusta ja tarkastella päivittäistä, viikoittaista tai kuukausittaista sähkönkulutusta helppotajuisten kaavioiden avulla.

Lue lisää täältä

Katso video alla