MX 4-Flex

MX 4-flex putkisto on eristetty lämpö-ja vesiputki. Se on neliputkinen lämpökanaali lämminvesikierrolle ja käyttöveden johtamiseen.

MX 4-Flex 

MX 4-flex putkisto on eristetty neliputkinen elementti lämpökanaaliin rakennusten ulkopuolisiin lämmitys- ja käyttöveden putkituksiin esimerkiksi kerros- ja rivitaloalueille, omakotitaloille ja maatiloille.

MX-4-flex -putkiston korrugoitu polyeteenistä (PE) valmistettu suojaputki mahdollistaa suuren rengasjäykkyyden mutta taipuisan rakenteen. Eristeenä toimiva ristiinsilloitettu umpisoluinen PEX-solumuovi takaa putkelle hyvät lämmöneristysarvot (0,037 W/mk) sekä joustavan rakenteen. Virtausputkina käytetään ristiinsilloitettuja PEX-putkia, joilla on erinomaiset lämpötekniset ominaisuudet.

MX 4-flex putkisto on neliputkinen rakenne, joka mahdollistaa eristetyn putkiston asentamisen vähemmällä työllä pienempään tilaan.

Käyttökohteita ovat muun muassa kerros- ja rivitaloalueiden, omakotitalojen ja maatilojen lämmitys- ja käyttövesiputkistot. Soveltuu myös hyvin teollisuuskohteisiin kemikaalien sietokyvyn ansiosta.

MX-4-flex katkaistaan haluttuun mittaan ilman katkaisumaksua.

Eristeenä toimiva ristiinsilloitettu umpisoluinen PEX-solumuovi takaa putkille hyvät lämmöneristysarvot (0,037 W/mK) ja joustavan sekä kestävän rakenteen. PEX-solumuovi palautuu nopeasti muodonmuutoksista ja umpinainen solurakenne estää veden imeytymisen.

Taipuisan rakenteen ansiosta putkien asennus ja käsittely helppoa:

  • Kestävät materiaalit
  • Laajat käyttömahdollisuudet
  • Myydään juuri sopivan mittaisina
    Paineluokka PN6 (0,6 Mpa) / PN 10 (1,0 Mpa)

Lisätarvikkeet:Liittimet, haaroituskaivot

Meltexin taipuisia, eristettyjä putkistojärjestelmiä on valmistettu ja myyty vuodesta 1995 alkaen yli 1,7 miljoonaa metriä Suomeen ja muihin pohjoismaihin.
Meltex Oy on vuonna 1993 perustettu, kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva rakennustarvikkeiden valmistukseen ja maahantuontiin erikoistunut yritys. Meltex valmistaa vankalla ammattitaidolla salaoja- ja sadevesijärjestelmät talon perustuksiin, rumpuputkia ja kaivoja infrarakentamiseen sekä paine- ja viemäriputkia LVI-urakointiin. Putki- ja kaivotehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Sipoossa ja Kuhmoisissa.

3011665MX-4-Flex 2x25x2,3/28×4,0+22×3,0/160
3011670MX-4-Flex 2x32x2,9/28×4,0+22×3,0/160
3011675MX-4-Flex 2x32x2,9/32×4,4+22×3,0/160

MX 4-flex tuotekortti

Eristetyt aluelämpöputket asennusohje

MX Eristetyt putket esite

LV-tarvikkeet Nettohintaan!

Miksi et pyytäsi meiltä tarjousta myös LV -tarvikkeista , joita tarvitset projektissasi? Valikoimamme kattaa kaikki pientalorakentamisen tarvikkeet pohjaviemäreistä aina käyttövesitarvikkeisiin.