Lattialämmitys on paras lämmönjakotapa uudisrakennukseen !

Lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti joka paikkaan, tasolle, jolla oleskelet. Huolellisesti suunniteltu lattialämmitys estää esimerkiksi ikkunoista tulevan vedon ja pitää huonelämpötilan kauttaaltaan tasaisena. Tasainen, mukava lämpö tekee asumisesta miellyttävää. Yli 80% uudisrakentajista valitsee vesikiertoisen lattialämmityksen kotiinsa!

Kylpyhuoneissa, wc:ssä sekä saunatiloissa lattialämmitys nopeuttaa kosteuden poistumista. Huomaamaton lämmön lähde – näkymättömissä lattian alla – antaa vapaat kädet kodin sisustamiseen. Vanhanaikaiset, pölyä keräävät patterit voi unohtaa.

Aurelia on järkevä valinta, kun valitset lattialämmitystä kotiisi, olitpa sitten uudisrakentaja tai saneeraaja. Tutustu myös markkinoiden innovatiivisimpaan saneerausratkaisuun Floore -saneerauslevyyn tästä. Lattiapinnan nousu minimissään vain 13mm !

Lattialämmitys

Lyömätön hinta-laatusuhde !

Aurelia Lattialämmityksen oma pitkäaikainen maahantuonti- ja hankintaverkosto takaavat asiakkaillemme kilpailukykyisen hinnoittelun.

Kun valitset Aurelia Lattialämmityksen, valitset markkinoiden nykyaikaisimmat säätöjärjestelmät niin halutessasi. Lattialämmitysjärjestelmäämme luottaa kasvava joukko omakotirakentajia, LVI-yrityksiä ja valtakunnallisia rakennusliikkeitä.

Aurelia Lattialämmitysjärjestelmä koostuu tunnettujen eurooppalaisten valmistajien laadukkaista tuotteista. Saksalainen Flexpert –putkemme on CE-merkitty ja sen valmistaja myöntää putkelle 50 vuoden materiaalitakuun!

Laske hinta-arvio lattialämmityksestä kohteeseesi!

Hinta-arviolaskurillamme näet välittömästi, mitä kotisi lattialämmitys maksaisi.

Siirry laskuriin tästä

Etusi, kun hankit Aurelia Lattialämmitysjärjestelmän:

• Kustannustehokas kokonaisuus
• Laadukkaat tuotteet – Esim. markkinoiden nykyaikaisin säätöjärjestelmä SmartHeat
• Maahantuojan tekninen osaaminen käytössäsi
• Oma suunnittelijamme varmistaa lattialämmityksen maksimaalisen hyötysuhteen kodissasi
• Oma yhteyshenkilö käytössäsi kaikkiin lattialämmitykseen liittyvissä kysymyksissä

Säädä lämpöä puhelimella tai tietokoneella – SmartHeat

Uutuutena lattialämmitysvalikoimiimme on tullut SmartHeat termostaattijärjestelmä, jonka avulla:

• Puhelinaplikaatiot ( IOS, Android ) lämmönsäätöä varten
• Säästät energiaa tarkan säätöjärjestelmän ansiosta
• Saat tyylikkään, hiljaisen ja langattoman termostaattijärjestelmän
• Voit ohjata myös muita kodintoimintoja

Lattialämmitys on energiatehokas ratkaisu, joka tuo säästöä !

Vuonna 2012 tiukentuneiden rakennusmääräysten tarkoituksena on vähentää lämmitysenergian tarvetta. Huomioimme tiukentuneet määräykset huolellisella suunnittelulla. Vesikiertoinen lattialämmitys tuo merkittävän säästön lämmityskustannuksiin muihin lämmönjakoratkaisuihin verrattuna.

Aurelia lattialämmityksen lämmönlähteenä voi olla mikä tahansa energiamuoto: Kauko- ja maalämpö, sähkö- ja aurinkoenergia, poistoilmalämpöpumppu ( PILP ), Vesi-ilmalämpöpumppu, öljy, kaasu sekä kiinteät polttoaineet. Lämmitysjärjestelmän voi myös myöhemmin vaihtaa eikä se vaikuta lattialämmityksen toimintaan.

Mistä hankin Aurelia Lattialämmitysjärjestelmän ?

Voit ottaa yhteyttä meihin p. 0400- 821 085 tai asiakaspalvelu@aurelialattialammitys.fi

Tiedustele Aureliaa myös paikalliselta LVI-urakoitsijaltasi tai -asennusliikkeeltä.