• Lattialämmitys uudisrakennukseen

Lattialämmitys uudisrakennukseen

Lattialämmitys on uudisrakentajan valinta!

Lattialämmitys on noussut  suositummaksi lämmönjako vaihtoehdoksi uudisrakennuksissa, ja se tarjoaa lukuisia etuja niin asumismukavuuden kuin energiatehokkuudenkin näkökulmasta.

Aurelia Lattialämmitys tarjoaa korkealaatuisia Aurelia™ vesikiertoisia lattialämmitysjärjestelmiä, jotka soveltuvat erinomaisesti jokaiseen uuteen kotiin. Tutustu siihen, miksi vesikiertoinen lattialämmitys on omakotitalon rakentajan paras valinta.

Miksi valita vesikiertoinen lattialämmitys uudisrakennukseen?

Vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti koko huoneen pinta-alalle, mikä eliminoi kylmät kohdat ja tekee asumisesta miellyttävämpää. Lämpö nousee tasaisesti lattiasta ylöspäin, tehden koko tilasta lämpimän ja kutsuvan. Tämä lämmitysmenetelmä on tunnettu myös poikkeuksellisesta energiatehokkuudestaan, sillä se toimii alhaisemmilla lämpötiloilla kuin perinteiset patterilämmitysjärjestelmät. Se vähentää näin ollen energiankulutusta ja säästää lämmityskustannuksissa pitkällä tähtäimellä. Järjestelmän voi yhdistää uusiutuviin energialähteisiin, kuten aurinkoenergiaan tai maalämpöön, mikä tekee siitä vielä ympäristöystävällisemmän.

Sisustamisen helppous

Lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys on esteettisesti miellyttävä ratkaisu, sillä se on näkymätön kerran asennettuna ja vapauttaa seinäpinnat tauluille ja muille sisustuselementeille. Ei ole tarvetta huomioida pattereiden sijoittelua, mikä antaa enemmän vapautta huonekalujen asettelulle ja sisustukselle. Tämä lämmitysjärjestelmä parantaa myös sisäilman laatua, sillä toisin kuin perinteiset patterit, se ei pöllytä pölyä ja allergeeneja, mikä tekee kodin ilmapiiristä terveellisemmän ja miellyttävämmän erityisesti allergikoille.

Tasainen ja miellyttävä lämpö koko asuntoon

Se jakaa lämmön tasaisesti joka paikkaan ja se tuntuu jaloille mielyttävältä ja samalla myöskin vedon tunne lattiassa poistuu. Huolellisesti suunniteltu lattialämmitys estää esimerkiksi ikkunoista tulevan vedon ja pitää huonelämpötilan kauttaaltaan tasaisena. Tasainen, mukava lämpö tekee asumisesta miellyttävää. Yli 80% uudisrakentajista valitsee vesikiertoisen lattialämmityksen kotiinsa!

Kylpyhuoneissa, wc:ssä sekä saunatiloissa lattialämmitys nopeuttaa kosteuden poistumista. Lattialämmitys on huomaamaton lämmön jakaja, joka on näkymättömissä lattian alla. Se antaa sinulle vapaat kädet kodin sisustamiseen. Vanhanaikaiset, pölyä keräävät patterit voi unohtaa kokonaan.

Aurelia Lattialämmitys on järkevä valinta, kun valitset kotiisi lattialämmitystä, rakennatpa sitten uutta tai saneeraat vanhaa.

Miksi sitten lattialämmitys uudisrakennukseen?

Lattialämmitys on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat mukavuutta, energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Sen tasainen lämmönjako, tilaa säästävä muotoilu ja vähäinen pölyn kertyminen parantavat asumisen laatua. Energiatehokkuutensa ansiosta se vähentää energiankulutusta ja kustannuksia, samalla kun se pienentää hiilidioksidipäästöjä ja on yhteensopiva uusiutuvan energian kanssa.

Ympäristöystävällisyys on keskeinen tekijä tämän lämmitysmuodon suosiossa, sillä sen pitkäikäisyys ja vähäinen huollon tarve tukevat kestävää rakentamista. Lattialämmitys on siis paitsi taloudellisesti järkevä myös ekologisesti kestävä valinta tulevaisuuden asumiseen. Myös Motiva:n mukaan vesikiertoinen lattialämmitys on suosituin ratkaisu. Yleistä vesikiertoisesta lattialämmityksestä niin uudisrakennukseen ja saneeraukseen voit lukea oheiselta sivulta.

Lattialämmitys tuo selkeitä etuja

Vuonna 2012 tiukentuneiden rakennusmääräysten tarkoituksena on vähentää lämmitysenergian tarvetta. Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys ovat aiheita, jotka ovat yhä tärkeämpiä nykyaikaisessa rakentamisessa ja asumisessa.

Me Aurelialla huomioimme tiukentuneet määräykset huolellisella suunnittelulla. Vesikiertoinen lattialämmitys tuo merkittävän säästön lämmityskustannuksiin muihin lämmönjakoratkaisuihin verrattuna.

 1. Tasainen lämmönjako: Toisin kuin perinteiset patterilämmitykset, lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti koko huoneen alueelle. Tämä tekee asumisesta miellyttävämpää, sillä lämpötila on tasainen joka kohdassa huonetta.

 2. Design ja tilankäyttö: Lattialämmitys mahdollistaa esteettömämmän ja minimalistisemman sisustuksen, sillä se ei vaadi tilaa vieviä pattereita tai muita lämmityselementtejä. Tämä vapauttaa tilaa sisustukselle ja huonekaluille.

 3. Puhdas sisäilma: Koska lattialämmitys ei levitä lämpöä ilmavirtojen avulla samalla tavoin kuin perinteiset lämmitysmuodot, pölyn liikkuminen ja kertyminen vähenevät. Tämä on erityisen hyödyllistä allergikoille.

Lattialämmitys on ympäristöystävällinen valinta

Vesikiertoisen lattialämmityksen ympäristöystävällisyys on merkittävä tekijä, joka tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon modernissa rakentamisessa.

 1. Vähemmän hiilidioksidipäästöjä: Koska järjestelmä on energiatehokkaampi, se tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä, erityisesti kun sitä käytetään yhdessä uusiutuvien energialähteiden kanssa.

 2. Pitkäikäisyys ja vähäinen huollon tarve: Lattialämmitysjärjestelmät ovat yleensä pitkäikäisiä ja vaativat vähän huoltoa, mikä vähentää tarvetta uusille materiaaleille ja järjestelmille, sekä vähentää jätteen määrää.

 3. Yhteensopivuus ekologisen rakentamisen kanssa: Lattialämmitys soveltuu hyvin ekologisesti suunniteltuihin koteihin. Se toimii hyvin yhdessä eristävien materiaalien ja energiatehokkaiden rakennustekniikoiden kanssa, edistäen kestävää rakentamista ja asumista.

Lattialämmitys on energiatehokas järjestelmä

Lattialämmityksen energiatehokkuus on yksi sen merkittävimmistä eduista.

 1. Alhaisempi lämpötila: Lattialämmitys toimii tehokkaasti alhaisemmissa lämpötiloissa verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin, kuten patterihin seinillä. Tämä tarkoittaa, että lämpöenergian tarve on pienempi, mikä vähentää energiankulutusta ja säästää kustannuksia.
 1. Parempi energian hyödyntäminen: Koska lämpö nousee luonnollisesti ylöspäin, lattialämmityksessä tuotettu lämpö leviää tehokkaammin koko huonetilaan. Tämä vähentää tarvetta ylimääräiselle energialle lämmittääksesi huoneen yläosia, kuten tapahtuu perinteisissä järjestelmissä.

 2. Yhteensopivuus uusiutuvan energiakäytön kanssa: Vesikiertoinen lattialämmitys voidaan yhdistää uusiutuvan energian lähteisiin, kuten aurinkopaneeleihin tai maalämpöön, mikä lisää sen ympäristöystävällisyyttä ja vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Energiatehokkuuden vuoksi yhä useammin saneerauksissa tai remontoinnissa vaihdetaan lämmönlähde sekä lämmönjako tapa. Öljykattila vaihtuu energiatehokkaaseen lämpöpumppuun ja vesikiertoiset lämmityspatterit miellyttävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

Samoin sähkölämmitteiset talot, joissa on ollut kaapeli lattiassa, kattolämmitys tai sähköpatterit voidaan saneerata vaivattomasti energiatehokkaalla veikiertoisella lattialämmityksellä. 

Heräsikö kysymyksiä?

Askarruttaako jokin asia lattialämmityksessä ja siihen liittyvissä asioissa. Olemme koonneet joukon yleisimpiä kysymyksiä liittyen lattialämmitykseen. Käy tutustumassa Usein Kysyttyä -osioon tai ota myyntiimme yhteyttä.

Lattialämmitys on energiatehokas tapa lämmittää oma koti.

Lyömätön hinta-laatusuhde!

Meidän oma pitkäaikainen maahantuonti- ja hankintaverkosto takaavat asiakkaillemme kilpailukykyisen hinnoittelun. Tästä hyödyn saavat suoraan asiakkaamme, joiden projektikustannukset pienenevät.

Kilpailuta aina projektihankintasi – se kannattaa 

Kun valitset Aurelia Lattialämmityksen, valitset markkinoiden nykyaikaisimmat säätöjärjestelmät niin halutessasi. Lattialämmitysjärjestelmäämme luottaa kasvava joukko omakotirakentajia, LVI-yrityksiä ja valtakunnallisia rakennusliikkeitä.

Aurelian Lattialämmitysjärjestelmä koostuu tunnettujen eurooppalaisten valmistajien laadukkaista tuotteista. Lattialämmitysputki valikoimamme kattaa kaksi huippulaadukasta tuotemerkkiä:

 • Flexpert –putkemme on CE-merkitty ja sen valmistaja HPG Plastic myöntää putkelle 50 vuoden materiaalitakuun
 • KanTherm -konsernin BluePERT 5-kerros putki, joka hinta-laatu suhteeltaan erinomainen

 

Olemme panostaneet erityisesti laajaan valikoimaan huonetermostaatteja. Ne ovat lattialämmitysjärjestelmän ainoa näkyvä osa, joten on myös tärkeää miltä ne seinällä näyttävät.  Voit valita perusmallista aina nykyaikaisiin etäohjattaviin järjestelmiin.

Lattialämmitys alk. jopa vain 13,50€/m2

Oman pitkäaikaisen maahantuontimme vuoksi voimme tarjota lattialämmityksen  erittäin edulliseen hintaan. Pyydä tarjous nyt omaan kohteeseesi – Uskomme , että se kannattaa!

Perussisältö:

 

Hinta ei sisällä rahtia eikä syöttöputkia ja sen liittimiä. Huomioithan, että jokainen kohde on yksilöllinen ja hintaan vaikuttaa moni tekijä: Talon muoto, ikkunoiden pinta-ala, huoneiden lukumäärä jne. Sen vuoksi kannattaa pyytää aina yksilöity tarjous omaan kohteeseen.

Pyydä tarjous pikaisesti!

Miksi Aurelia Lattialämmitys kotiisi?

 • Kustannustehokas kokonaisuus –> Maahantuojan nettohinnat!
 • Palvelu. Laatu, Hinta ja Takuu – Neljä toimintamme kulmakiveä.
 • Laadukkaat tuotteet – Esim. markkinoiden laajin valikoima huonetermostatteja ja älyjärjestelmiä valittavissa.
 • Maahantuojan tekninen osaaminen käytössäsi.
 • Oma suunnittelijamme varmistaa lattialämmityksen maksimaalisen hyötysuhteen kodissasi.
 • Oma yhteyshenkilö käytössäsi kaikkiin lattialämmitykseen liittyvissä kysymyksissä.
 • Materiaalipankki, jossa kaikki dokumentit säilyvät vuosien ajan
 • Myös markkinoiden parhaat ratkaisut saneerauskohteisiin. Esimerkiksi Floore-saneerauslevy.

Säädä lämpöä puhelimella tai tietokoneella – Wi-Fi termostaatit

Valikoimastamme löytyvät nykyaikaiset ja modernit etäohjattavat huonetermostaatit sekä älyjärjestelmät. Voit siis ohjata talosi tai kesämökkisi lämmitystä etänä, mistä päin tahansa:

 • Puhelinaplikaatiot (IOS, Android) lämmönsäätöä varten.
 • Säästät energiaa tarkan säätöjärjestelmän ansiosta.
 • Saat tyylikkään, hiljaisen ja langattoman termostaattijärjestelmän.
 • Voit ohjata tarvittaessa myös muita kodintoimintoja. (SmartHome -järjestelmä)

 

Mistä hankin Aurelia Lattialämmitysjärjestelmän?

Voit ottaa yhteyttä meihin p. 010 201 8390 tai asiakaspalvelu@aurelialattialammitys.fi

Voit tiedustella Aurelia Lattialämmitystä myös paikalliselta LVI-urakoitsijaltasi tai -asennusliikkeeltä sekä rautakaupoista ja rakennustarvikeliikkeistä kautta maan.

Kysyttävää? Lähetä viesti tai soita puh: 0400 821 085