LVI-ammattilainen


LVI-alan ammattilaisena vaadit ostamiltasi tuotteilta ja palveluilta korkeaa laatua ja hyvää kokonaispalvelua. Aurelia tarjoaa erittäin korkealaatuisen ja kilpailukykyisen vaihtoehdon, vertasitpa sitä mihin muuhun tahansa markkinoilla olevaan lattialämmitysjärjestelmään.

Huipputuotteet – CE –merkitty lattialämmitysputki

Lattialämmitysjärjestelmämme koostuu tarkoin valituista, Euroopassa valmistetuista tuotteista, jotka ovat tunnettujen valmistajien pitkän tuotekehityksen tulosta. Tarjoamme esim:

 • CE –merkityn Saksalaisen Flexpert –lattialämmitysputken 30v. -takuulla
 • Markkinoiden nykyaikaisimman SmartHeat säätöjärjestelmän
 • Flooré – saneerauslevyt – lattianousu vain 13mm !
 • Nopean tarjouslaskennan ja suunnittelun
 • Katteellisen tuotteen jälleenmyytäväksi

Älä maksa väliportaalle – Osta suoraan maahantuojalta – 24% etu heti!

Kun asioit kanssamme, ostat suoraan maahantuojalta. Perinteisissä hankintapaikoissa välikäsiä on useita, joista seuraa korkea jälleenmyyntihinta ! Tänä päivänä yrityksen menestymisen takaa laadukas asiakaspalvelu ja myyntikate.

Lisäksi voimme tarjota LVI-alan yrityksille , jopa suoran -24% edun ostovaiheessa !  Haluatko tietää lisää räätälöidyistä ratkaisuistamme Yritysasiakkaille ( y-tunnus )

Tilaa lisätietoa ja saat samalla kaavion, josta  näet lattialämmitysjärjestelmän hinnan muodostumisen, kun vertaillaan ostoa suoraan Meiltä tai perinteisestä hankintapaikasta esim. tukkuliikeestä.

Vanha viisaus ”osta halvalla, myy kalliilla” pätee edelleenkin.

Pelkät suunnitelmat, komponentit tai koko lattialämmitysjärjestelmä

Voit pyytää tarjouksen pelkistä suunnitelmista, lattialämmityskomponenteista tai koko lattialämmitysjärjestelmästä suunnitelmineen. Oma suunnittelu takaa sen, että otamme huomioon myös uudet energiamääräykset.

Tarjoa Aurelia -lattialämmitysjärjestelmä, kun haluat tarjota asiakkaallesi markkinoiden hyvällä takuulla varustetun lattialämmitysjärjestelmän sekä itsellesi kaupallisesti katteellisen ratkaisun.

Aurelia soveltuu Suuriin ja pieniin kohteisiin

 • Pien- pari- ja rivitaloihin
 • Kerrostaloihin
 • Liikekiinteistöihin
 • Kauppakeskuksiin
 • Lumensulatusjärjestelmiin
 • Saneerauskohteet

Lue lisää tuotteista…

Kun haluat kohteeseesi tarjouksen Aurelia lattialämmitysjärjestelmästä, toimi näin:

Lähetä tarjouspyyntösi viereisellä lomakkeella tai lähetä meille sähköpostilla kohteen kuvat asiakaspalvelu@aurelialattialammitys.fi (kuvat mieluiten DWG-muodossa).

Saat meiltä muutaman päivän sisällä täydellisen tarjouksen Aurelia lattialämmityksestä , jonka avulla voit tarjota kohteen omalle asiakkaallesi eteenpäin.

Kun asiakkaasi on hyväksynyt tarjouksesi, niin laitamme suunnitelmat työn alle ja toimitamme tarvikkeet työmaalle, silloin kuin ne haluat.

Kannattavaa yhteistyötä ja innovatiivisia tuotteita

Tarjoamme yrityksellesi kannattavaa lattialämmitysyhteistyötä. Aurelia Lattialämmitysjärjestelmiä on asennettu vuodesta 2008 ja koko tämän ajan olemme pystyneet pitämään kannattavan hintatason asiakkaillemme.

Aurelia Lattialämmitysjärjestelmä koostuu tunnettujen eurooppalaisten valmistajien tuotteista.

Tarjoamme myös markkinoiden uusimman ja nykyaikaisimman SmartHeat –Säätöjärjestelmän

Kysyttävää? Lähetä viesti

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä!

Urakoitsija- ja Yritysmyynti
Puh. 0400 821 085
kimmo@aurelialattialammitys.fi