Lattialämmityssuunnitelma

Lattialämmityssuunnitelma – lähtökohta on suunnata energia sinne, missä lämpöä tarvitaan.

Lattialämmityssuunnitelma on aina Aurelia lattialämmityksen ammattilaisen tekemä, joilla on vuosien kokemus lattialämmitysten suunnittelusta. Suunnittelijamme toteuttavat kohteet omakotitaloista aina suuriin kokonaisuuksiin.

Huomioimme aina suunnittelussa kohteen erilaiset ratkaisut, kuten lattiarakenteet sekä ikkunoiden ja ovien sijainnit ja koot.Valmis lattialämmitys toimii energiatehokkaasti ja estää esimerkiksi epämiellyttävän vedon ikkunoista. Vesikiertoinen lattialämmitys on tutkitusti energiatehokkain lämmönjakotapa.

Huoneissa on usein suuriakin eroja tehotarpeessa. Esimerkiksi suuret ikkunat vaativat tiheämmän putkituksen ikkunaseinustalla, jolloin ikkunoista tuleva veto voidaan estää.

Lattialämmitys wc:ssä, kylpyhuoneessa ja muissa kosteissa tiloissa

Kosteiden tilojen teho lasketaan usein niin, että lämpötila niissä on + 24 ° C. Kosteiden tilojen lämmitys kannattaa toteuttaa omaan lämmityspiiriin, jolloin niiden lämpötilaa voidaan säätää erikseen. Näin kosteiden tilojen lämmitys onnistuu esimerkiksi kesällä, kun muissa tiloissa lämmitys ei ole käytössä.

Mitä valmis lattialämmityssuunnitelma sisältää?

 • Putkituskuva
  kertoo, miten lämmityspiirien putket asennetaan. Asennusvaihtoehtoja ovat mm. Rivi- , tuplarivi- , spiraali-, kaksois-spiraali ja tihennetty spiraaliasennus.
 • Lämpöhäviölaskelmat
  kertovat, kuinka paljon energiaa menee hukkaan, kun lämmintä vettä kierrätetään putkistossa.
 • Piirikohtaiset säätöarvot
  piirikohtaisten säätöarvojen avulla saadaan eri huoneet toimimaan tasapainossa.
 • Jakotukkien virtaama- ja esisäätöarvot
  kertovat, kuinka eri jakotukit säädetään, jotta jokaiselle jakotukille saadaan oikea vesivirta.


Lattialämmityssuunnitelman pohjalta asennnusliike asentaa vesikiertoisen lattialämmityksen putket, jakotukit, termostaatit sekä muut lattialämmityksen osat. Lattialämmityssuunnitelmasta toimitamme kopiot myös sinulle ja voit tallettaa ne kiinteistösi kansioon muiden papereiden kanssa.

Lattialämmittyssuunnitelma tehdään aina CAD-ohjelmalla, joista suunnittelijoillamme on käytössään aina päivitetyt ajanmukaiset versiot.

Nämä tiedot tarvitsemme lattialämmityssuunnitelmaa ja tarjouspyyntöä varten

 • Pohjapiirustus
 • Leikkauskuva
  Leikkauskuvasta saamme tiedot välipohjan rakenteessa monikerroksisessa talossa.
 • Julkisivukuvat
  Julkisivukuvista näemme ikkunoiden ja ovien koot.

Suunnitelmat myös saneerauskohteisiin

Teemme lattialämmityssuunnitelmat myös saneerauskohteisiin. Ota yhteyttä silloin meihin asiakaspalvelu@aurelialattialammitys.fi, niin katsotaan yhdessä paras ratkaisu kohteeseenne.

Tutustu uuteen Aurelia -saneerausjärjestelmään, joka toteutetaan patentoiduilla Floore-levyillä. Lattiapinnan nousu jopa vain 13mm!

Kysyttävää? Lähetä viesti tai soita 0400 821 085

Mitä lattialämmitys maksaa?

Vesikiertoisen lattialämmityksen hintaan vaikuttavat mm. talon koko, välipohjan rakenne, talon pohjan muoto sekä käytettävät tuotteet. Selvitä, mitä vesikiertoinen lattialämmitys maksaa sinun kohteeseesi.

LV-tarvikkeet Nettohintaan!

Miksi et pyytäsi meiltä tarjousta myös LV -tarvikkeista , joita tarvitset projektissasi? Valikoimamme kattaa kaikki pientalorakentamisen tarvikkeet pohjaviemäreistä aina käyttövesitarvikkeisiin.