Vesikiertoisen lattialämmityksen hinta ?

Vesikiertoisen lattialämmityksen hinta muodostuu useasta osatekijästä: kohteen koosta, käyttötarkoituksesta jne. Nyt voit kätevästi laskea hinta-arvion vesikiertoisesta lattialämmityksestä uudiskohteeseen laskurillamme !

Saat välittömästi hinta-arvion (* vesikiertoisen lattialämmityksen hinnasta kohteeseesi. Hinta-arvio sisältää:

  • CE -merkitty FLEXPERT -Lattialämmitysputki
  • RST -Lattialämmitysjakotukin  virtaus- ja lämpömittarein  ( 1 kpl asuinkerros )
  • Liittimet ja taivutuskaaret
  • Kiinnitystarvikkkeet ( nippuside teräsverkkoon, naulakiinnike kipsilevyyn)
  • Säätölaitteet ( huonetermostaatit 230v basic ja toimilaitteet )
  • Suunnittelun putkituskuvineen ja säätöarvoineen .pdf ja .dwg muotoisena

Huomioithan, että lattialämmitys-laskuri on tehty vain uudiskohteita varten, joiden koko on 80-250m2. Isompia kohteita ( >250m2 ) koskien ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

(* Hinta-arvio on suuntaa-antava eikä sido mihinkään ja se ei sisällä syöttöputkia, rahtia ja/tai asennusta

Anna yhteystietosi ja talon tiedot

Mistä hinta koostuu vesikiertoisessa lattialämmitysjärjestelmässä?

Vesikiertoisen lattialämmityksen hintaa miettiessä tulee ottaa huomioon kolme osatekijää: lattialämmityksen suunnittelu, lattialämmitykseen tarvittavat tarvikkeet sekä niiden hinnat ja lattialämmityksen asennuksen hinta. Nämä tekijät muodostavat kokonaisuudessaan lattialämmityksen hinnan, jonka urakoitsija tai muu lattialämmityksiä tarjoava taho tarjoaa asiakkaalle. Kun ottaa koko paketin samalta tarjoajalta, saa parhaan lattialämmityksen hinnan sekä varmimman laadun – tulee huomattavasti kalliimmaksi korjata epäonnistunutta projektia jälkikäteen hölmöjen suunnittelu- tai asennusvaiheessa tehtyjen säästöjen takia kuin panostaa laatuun. Ehdottomasti merkittävin osio näistä lattialämmityksen hinnan määrävistä tekijöistä on suunnittelu. Ilman oikeanlaista suunnittelua koko lattialämmityksen toiminta voi vaarantua tai se saattaa toimia väärällä tavalla. Pelkästään hyvin tehdyllä suunnittelulla voidaan taata lattialämmityksen oikea toimivuus ja pitkäikäisyys. Tässä kohdassa ei siis tulee missään nimessä säästää hintaa miettiessä!

Voiko lattialämmityksen hinnassa säästää?

Kuten jo aiemmin tuli selville, suunnittelu on vaihe, jossa hintaa miettiessä ei kannata missään nimessä säästää. Sen sijaan asennusvaiheessa taitava tekijä voi hyvinkin säästää, mikäli hän on tilannut vain lattialämmityksen suunnittelun ja tarvikkeet. Aurelia tarjoaa erittäin laajan valikoiman tarvikkeita, joilla kuka tahansa osaava voi asentaa lattialämmityksen itse ja säästää näin hinnassa. Floore-saneerauslevyt ovat erittäin kätevä ja tehokas lattialämmityksen muoto, jotka ovat myös todella helppoja asentaa osaavissa käsissä. Kysy tarvitsemistasi tarvikkeista sekä suunnittelusta hintaa meiltä, Aurelialta löydät erittäin laajan valikoiman asennustuotteita sekä parhaan mahdollisen ammattitaidon suunnittelua varten!

Onko lattialämmitys pelkkä kulu vai järkevä investointi?

Lattialämmityksen asennusta uudiskohteeseen miettiessä moni varmasti törmää ajatukseen "onko tämä vain uusi kulu jo kalliiseen rakennusprojektiin?" Huoli tästä on kuitenkin turha, sillä lattialämmityksen hinta tulee maksamaan itsensä takaisin hyvin kohtuullisessa ajassa lämmityskuluissa. Vesikiertoisella lattialämmityksellä saadaan aikaan säästöjä koko talon lämmityksessä, kun sitä käytetään tukena muiden lämmitystapojen ohella. Lämmitykseen käytettävä energia vesikiertoisessa järjestelmässä on todella kohtuullinen esimerkiksi sähköiseen järjestelmään verrattuna. Vesi säilyttää lämmön tehokkaasti ja lämpöhukasta johtuva energiankäyttö on todella maltillista. Kysy ihmeessä lisää takaisinmaksuajasta ottamalla meihin yhteyttä!