• Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys on ylivoimaisesti suosituin lämmönjakelumuoto pientalojen uudisrakentamisessa. Lattialämmitys vesikiertoisena antaa asumismukavuuden lisäksi edullisen toimintavarmuuden vuosikymmeniksi. Aurelian käyttämällä lattialämmitysputkella on 50 vuoden tehdastakuu!

Turvallinen ja Terveellinen

Takuu 10 + 50 vuotta

Huoltovapaa

Vesikiertoinen lattialämmitys antaa suunnittelun vapautta

Vesikiertoinen lattialämmitys ei sido rakentamisen suunnittelua. Ikkunat voivat ulottua lattiasta kattoon, eikä kuumia pattereita tarvitse olla elämisen ja sisustamisen tiellä. Kun käytössä on Aurelian lattialämmitys, lattioiden pintamateriaalit ovat vapaasti valittavissa. Arkkitehdillä, rakennesuunnittelijalla ja sisustussuunnittelijalla on Aurelia-lattialämmityksen puolesta vapaat kädet!

Koko lattiapinta-ala toimii järjestelmässä lämmönluovuttajana jakaen huoneistotilaan tasaisen, miellyttävän ja vedottoman lämmön. Niin aikuiset kuin lattialla leikkivät lapsetkin aistivat vedellä toimivan lattialämmityksen edut konkreettisesti. Se on käytössä luotettava ja helppokäyttöinen.

Vesikiertoinen lattialämmitys uudisrakentamiseen ja saneeraukseen– Tietysti Aurelialta!

Vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu sekä uudiskohteeseen tai saneeraukseen. Aurelialta löytyy edulliset ja kustannustehokkaat huipputuotteet molempiin tarpeisiin.

Olemme erityisesti panostaneet saneerausratkaisuihin ja siihen meillä on tarjota markkinoiden ohuin ratkaisu Floore-saneerauslevy, jonka avulla voit helposti saneerata esim. vanhan patterijärjestelmän ja asentaa tilalle helposti Flooren avulla vesikiertoisen lattialämmityksen. Mikäli talossasi on sähkölämmitys, niin. lämmitystavan muutos vesikiertoiseen lattialämmitykseen käy helposti Floore-saneerauslevyn avulla. Lue Suomela-lehden artikkeli miten saneerata lattialämmitys Flooré-saneerauslevyllä.

Saat meiltä kaikki lattialämmitystarvikkeet ja lattialämmityssuunnitelman tiestysti nettohintaan! Asennuksen voit suorittaa itse tai kysyä asennusta lähimmältä LVI-ammattilaiselta. Muistathan, että järjestelmän kytkennän lämmönlähteeseen tekee aina LVI-ammattilainen.

 

Kysyttävää? Lähetä viesti

Uudisrakennukset

Tarjoamme asiakkaillemme erittäin laadukkaat tuotteet uudiskohteisiin , Omakoti-, rivi- ja paritalot, hallit ja liiketilat.

Aurelia Lattialämmityksen oma pitkäaikainen maahantuonti- ja hankintaverkosto takaavat asiakkaillemme kilpailukykyisen hinnoittelun. Tästä hyödyn saavat suoraan asiakkaamme, joiden projektikustannukset pienenevät.

Kilpailuta aina projektihankintasi – se kannattaa!

Kun valitset Aurelia Lattialämmityksen, valitset markkinoiden nykyaikaisimmat säätöjärjestelmät niin halutessasi. Lattialämmitysjärjestelmäämme luottaa kasvava joukko omakotirakentajia, LVI-yrityksiä ja valtakunnallisia rakennusliikkeitä.

Aurelia Lattialämmitysjärjestelmä koostuu tunnettujen eurooppalaisten valmistajien laadukkaista tuotteista. 

Olemme panostaneet erityisesti laajaan valikoimaan huonetermostaatteja. Ne ovat vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ainoa näkyvä osa, joten on myös tärkeää miltä ne seinällä näyttävät.  Voit valita perusmallista aina nykyaikaisiin etäohjattaviin järjestelmiin.

 

Saneerauskohteet

Vuodesta 2017 alkaen olemme erityisesti panostaneet saneerausratkaisuihin ja voimmekin esitellä tuoteutuuden Floore-saneerauslevyn, jonka avulla voit helposti vaihtaa esim. vanhan patterijärjestelmän ja asentaa tilalle helposti Flooren avulla vesikiertoisen lattialämmityksen. Lue Suomela-lehden artikkeli miten saneerata lattialämmitys Flooré-saneerauslevyllä.

Saat meiltä kaikki lattialämmitystarvikkeet ja lattialämmityssuunnitelman tiestysti nettohintaan ! Asennuksen voit suorittaa itse tai kysyä asennusta lähimmältä LVI-ammattilaiselta. Muistathan, että järjestelmän kytkennän lämmönlähteeseen tekee aina LVI-ammattilainen.

 

Vesikiertoinen lattialämmitys on suosituin lämmönjakoratkaisu

Aurelia lattialämmitysjärjestelmä jakaa lämmön tasaisesti joka paikkaan, tasolle, jolla oleskelet. Huolellisesti suunniteltu lattialämmitys estää esimerkiksi ikkunoista tulevan vedon ja pitää huonelämpötilan kauttaaltaan tasaisena. Tasainen, mukava lämpö tekee asumisesta miellyttävää. Lattialämmitys vesikiertoisesti on suosituin lämmönjakoratkaisu uudiskohteissa.

Kylpyhuoneissa, wc:ssä sekä saunatiloissa lattialämmitys nopeuttaa kosteuden poistumista. Huomaamaton lämmön lähde – näkymättömissä lattian alla – antaa vapaat kädet kodin sisustamiseen. Vanhanaikaiset, pölyä keräävät patterit voi unohtaa.

Huoleton valinta rakentajalle

Aurelia lattialämmitysjärjestelmä koostuu tarkoin valituista, pääsääntöisesti eurooppalaisten valmistajien tuotteista, jotka täyttävät tiukat EN-laatustandardit. Lattialämmitysputket, jakotukit, huonetermostaatit, toimilaitteet ja muut tuotteet ovat taattua huippulaatua ja pitkän tuotekehityksen tulosta. Oma maahantuontimme takaa varmat toimitukset ja asiakasystävällisen hintatason.

Aurelian Lattialämmitys on täysin huoltovapaa, sillä ainoa tarvittava toimenpide on lämpötilan säätö, jonka teet huonekohtaisista termostaateista silloin, kun siihen on tarvetta.

Meiltä löytyy laaja valikoima huonetermostaatteja eri tarkoitukseen. Olemme erityisesti panostaneet huonetermostaattien ulkonäköön ja ominaisuuksiin. Voit valita perustermostaatin tai nykyaikaisen WI-Fi ohjattavan termostaatin sekä modernin älyjärjestelmän, johon voidaan liittää muitakin antureita ja sensoreita. Tutustu laajaan termostaattivalikoimaan vaikkapa tästä.

Näistä lattialämmitysjärjestelmä koostuu:

Lattialämmitys suunnitelma

Lattialämmityksen toimivuuden kannalta on erittäin tärkeää, että se on oikein ammattilaisen toimesta suunniteltu. Näin varmistetaan, että lattialämmitys toimii juuri niin, kuin sen pitääkin.

Lue lisää suunnittelusta tästä.

Lattialämmitysputket

Putket asennetaan 150 -300mm välein lattialämmitys suunnitelman mukaisesti lattian alle. Yleensä esim. ikkunoiden edessä putkitus on tiheämpää, jolla estetään mahdollisesti ikkunoista tuleva vedon tunne. Lattialämmitysputkistosta lämpö siirtyy lattian läpi asuinhuoneisiin.

Jakotukit

Lattialämmitysputkisto kiertää jakotukin kautta ja sen avulla säädetään lämmityspiireihin menevää kiertoa. Jakotukissa voi olla käsisäätöisiä tai termostaattisäätöisiä piirejä.

Aurelian jakotukit ovat RST- tai komposiitti (Polyamidi) jakotukkeja.

Huonetermostaatit

Termostaateilla säädetään niiden piirissä olevien huoneiden lämpötilaa. Termostaatit välittävät viestin kytkentärasian kautta toimilaitteille, jotka tarvittaessa avaavat tai sulkevat lämmityspiirin, sen mukaan miten sitä on säädetty.

Termostaatteja löytyy valikoimistamme useita eri vaihtoehtoja. Meillä on Suomen laajin termostaattivalikoima tarjota asiakkaillemme.

Toimilaitteet

Toimilaite kiinnitetään jakotukkiin, niihin piireihin, joita ohjataan huonetermostaatilla. Se avautuu tai sulkeutuu säädön mukaan. 

vesikiertoinen lattialämmitys

Lattialämmitystuotteiden maahantuojan hinnat -sinun eduksesi!

Oma maahantuontimme takaa varmat toimitukset ja järkevän hintatason – et maksa turhaan välikäsille.

” Yllätyin hintatasosta. Tarvikkeet tulivat nopeasti työmaalle ja päästiin asennustöihin. Putki oli helppoa asentaa. Laatu oli kohdillaan !” – Marko, OKT-rakentaja, Lempäälä