Huonetermostaatit

Huonetermostaatit ovat vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ainoa näkyvä osa. Niillä ohjataan huoneiden lämpötilaa. Meiltä löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu:

  • Perusmallimme Basic on edullinen ja toimiva perusmalli.
  • Basic+ mallin toiminnot ovat jo ohjelmoitavissa ja sitä on saatavilla sekä valkoisena että tyylikkään mustana.
  • Basic NEXT on uusin mallimme, joka on ulkonäöltään erittäin linjakas ja hillitty.
  • Premium -malli löytyy mustana ja siinä on hillitty valaistus, joka aktivoituu kosketuksesta.

Jos taas haluat  markkinoiden nykyaikaisimman säätöjärjestelmän, jota ohjaat omalla puhelinaplikaatiolla, niin silloin valitset SmartHeat -kokonaisuuden  tai SmartHome –järjestelmän.

Yleensä huonetermostaatit suunnitellaan kaikkiin huonetiloihin, jolloin eri huoneiden lämpötiloja voidaan säätää yksilöllisesti. WC:t, kylpyhuoneet, pesutilat ja saunat jätetään käsisäädölle, jotta niissä voidaan pitää kiertoa myös lämpinä aikana.

LCD huonetermostaatti Basic

Huonetermostaatti Basic on edullinen ja toimiva perustermostaatti kaikkiin tiloihin. Termostaattia löytyy 230V tai 24v jännitteellä ja siihen voidaan kytkeä erillinen lattia-anturi. Lue lisää tästä


Huonetermostaatit

LCD huonetermostaatti Basic Plus

Huonetermostaatti Basic Plus on viikko-ohjelmoitava, kosketusnäytöllinen huonetermostaatti. Ohjelmoitavia toimintoja mm. viikko-ajastus, yö-pudotus, poissa -tominto, mukavuuslämpö. Lue lisää tästä


Huonetermostaatit

Huonetermostaatit

LCD huonetermostaatti Basic NEXT

Huonetermostaatti Basic NEXT on uutuutemme, joka lanseerattiin huhtikuussa 2018. Termostaatin ulkonäköön ja linjakkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, koska huonetermostaatti on ainoa vesikiertoisen lattialämmityksen näkyvä osa. Lisäksi sisustuksellisuuteen kiinnitetään yhä enemmän nykyään huomiota ! Lue lisää tästä.


Huonetermostaatit

Huonetermostaatit

LCD huonetermostaatti Premium

Huonetermostaatti Premium on näyttävä, mustalla peililasilla, varustettu viikko-ohjelmoitava termostaatti.

Premium Huonetermostaatin näytön teksti näkyy myös ns. passiivisessa tilassa. Lue lisää tästä

Huonetermostaatit

LCD huonetermostaatti Basic OPUS

Huonetermostaatti Basic OPUS on vuoden 2019 uutuutemme !  Perinteisten neliön mallisten huonetermostaattien rinnalle olemme haluneet tuoda ensimmäisen pyöreän mallin, joka varmasti herättää huomiota.

Erikoisuutena OPUS termostaatissa on se, että voit kytkeä sen Wi-Fi verkkkoon ja säätää sitä myös puhelinaplikaatiolla. Termostaatin säätäminen käy myös tietenkin suoraan itse termostaatista.

Lue lisää tästä.


Huonetermostaatit

Huonetermostaatit

LCD huonetermostaatti Basic BEAM

Huonetermostaatti Basic BEAM on toinen vuoden 2019 uutuuksistamme !  Siinä on samat toiminnot kuin pyöreässä OPUS -mallissa.

Erikoisuutena BEAM termostaatissa on se, että voit kytkeä sen Wi-Fi verkkkoon ja säätää sitä myös puhelinaplikaatiolla. Termostaatin säätäminen käy myös tietenkin suoraan itse termostaatista.

Lue lisää tästä.


Huonetermostaatit

Huonetermostaatit

Aurelia lattialämmityksen tuotteet

Mitä lattialämmitys maksaa?

Vesikiertoisen lattialämmityksen hintaan vaikuttavat mm. talon koko, välipohjan
rakenne, talon pohjan muoto sekä käytettävät tuotteet.
Selvitä, mitä lattialämmitys maksaa sinun kohteeseesi.

Pyydä tarjous