Floore -saneerauslevy – Lattialämmityssaneeraus helposti

Floore saneerauslevy

Kerro kaverille

TEE-SE-ITSE

Floore -saneerauslevyllä toteutat lattialämmityssaneerauksen helposti myös itse ! Projektipalvelumme sisältää selkeät suunnitelmat ja asennusohjeet.

Ainostaan lämmöntuoton kytkentä on tehtävä ammattilaisen toimesta.

Pyydä tarjous projektiisi tästä !

Levypaksuudet 13, 17, 25 ja 50mm

Floore saneerauslevy on markkinoiden ohuin ratkaisu lattialämmityssaneeraukseen – korkeus matalimmillaan vain 13mm.  Tämä mahdollistaa vesikiertoisen lattialämmityksen asennuksen paikkoihin, joissa lattiapinta ei voi nousta paljon.

Levyä voidaan käyttää saneerauksen lisäksi myös uudisrakentamisessa sekä kohteissa, joissa esim. lisäeristys on tarpeen. Tällöin voidaan käyttää levyjä, joiden paksuus on 17, 25 tai 50mm.

Nopea asennusaika!

Se sopii asennettavaksi useimmille pinnoille ilman kalliita ja aikaa vieviä valutöitä, jolloin lattian on kuivuttava jopa viikkoja. Floore saneerauslevyn päälle voit asentaa uuden lattiapinnan heti – Ei pitkää odottelua !

Nopea lämmönluovutusteho = Energiatehokas

Lisäksi Floore saneerauslevy luovuttaa lämpöä nopeammin ja tehokkaammin kuin perinteiset , valetut järjestelmät, koska putken ja lattiapinnan välinen etäisyys on pienempi. Flooren reagointiaika huonetermostaatin säätöön on noin 45 min !

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Tiedote

AAA -luottoluokitus

Yrityksemme Aurelia Lattialämmitys / Floore Finland ( OneKey Partners S&R Oy ) on noussut korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 2,5 % suomalaisista yrityksistä.

Lue lisää »
vesikiertoinen lattialämmitys
Lattialämmitys

Vesikiertoisen lattialämmityksen hinta?

Mistä vesikiertoisen lattialämmityksen hinta uudiskohteeseen muodostuu? Vesikiertoisen lattialämmityksen hinta riippuu monen eri tekijän summasta, kuten esimerkiksi talon koko ja muoto, kerrosluku, välipohjan rakenne sekä huonejako.

Lue lisää »
Tiedote

Menestyjät ja kasvu -yritys sertifikaatit 2022

AURELIA LATTIALÄMMITYS – ONEKEY PARTNERS OY JATKAA VAHVAA KASVUAAN !

Jatkoimme vahvaa kasvua myös vuonna 2021. Yrityksemme kuluu sihhen 8% yritysjoukkoon, jolla myönnetään Kauppalehden arvostettu Menestyjä -sertifikaatti.
Lisäksi kuulumme myös Kasvuyritysten joukkoon.
Haluamme ensisijaisesti kiittää asiakkaitamme sekä arvokkaita yhteistyökumppaneita vuodesta 2021.
Vuosi 2022 on ollut edelleen vahvan kasvun aikaa ja olemme tehneet investointeja ja kehittäneet ennestään tarjouslaskennan ja myynnin työkaluja.

Kun asioit kanssamme, niin asioit vakavaraisen yrityksen kanssa.

Lue lisää »