Floore -saneerauslevy – Lattialämmityssaneeraus helposti

Floore saneerauslevy

Kerro kaverille

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

TEE-SE-ITSE

Floore -saneerauslevyllä toteutat lattialämmityssaneerauksen helposti myös itse ! Projektipalvelumme sisältää selkeät suunnitelmat ja asennusohjeet.

Ainostaan lämmöntuoton kytkentä on tehtävä ammattilaisen toimesta.

Pyydä tarjous projektiisi tästä !

Levypaksuudet 13, 17, 25 ja 50mm

Floore saneerauslevy on markkinoiden ohuin ratkaisu lattialämmityssaneeraukseen – korkeus matalimmillaan vain 13mm.  Tämä mahdollistaa vesikiertoisen lattialämmityksen asennuksen paikkoihin, joissa lattiapinta ei voi nousta paljon.

Levyä voidaan käyttää saneerauksen lisäksi myös uudisrakentamisessa sekä kohteissa, joissa esim. lisäeristys on tarpeen. Tällöin voidaan käyttää levyjä, joiden paksuus on 17, 25 tai 50mm.

Nopea asennusaika!

Se sopii asennettavaksi useimmille pinnoille ilman kalliita ja aikaa vieviä valutöitä, jolloin lattian on kuivuttava jopa viikkoja. Floore saneerauslevyn päälle voit asentaa uuden lattiapinnan heti – Ei pitkää odottelua !

Nopea lämmönluovutusteho = Energiatehokas

Lisäksi Floore saneerauslevy luovuttaa lämpöä nopeammin ja tehokkaammin kuin perinteiset , valetut järjestelmät, koska putken ja lattiapinnan välinen etäisyys on pienempi. Flooren reagointiaika huonetermostaatin säätöön on noin 45 min !

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Huonetermostaatti OVAL
Huonetermostaatti

OVAL huonetermostaatti * UUTUUS *

OVAL huonetermostaatti OVAL huonetermostaatti on vuoden 2021 uutuus.  Mustien huonetermostaattien suosio on noussut merkittävästi viime vuosina. Sisustukseen ja varsinkin huonetermostaattien ulkonäköön kiinnitetään erityistä huomiota ja

Lue lisää »