fbpx

Uusi avustus öljylämmityksen vaihtoon – tarjolla jopa 4 000 euroa pientalon omistajalle

Kerro kaverille

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Pientalojen omistajille myönnetään 1.9.2020 alkaen avustusta öljylämmitysjärjestelmän vaihtamiseen kestävämpään lämmitysmuotoon.  Lämmitysmuodon vaihdon yhteydessä on myös järkevä kartoittaa kohteissa, joissa on esimerkiksi patterilämmitys, miten samassa yhteydessä siirtyä vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

Meiltä löytyy markkinoiden matalin ja helpoin järjestelmä  Flooré saneerauslevy, jolla saneeraus sujuu helposti ja nopeasti ilman aikaavievää valuprosessia tai pölyistä lattian uraamista. Tutustu Flooré -saneerauslevyyn sivuillamme.

Avustusta voidaan myöntää öljylämmitysjärjestelmän poistamisesta ja lämmitysmuodon muuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin, jotka ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen ja vuoden 2022 lopulle saakka. Avustusta myönnetään 4 000 euroa, kun pientalossa siirrytään kaukolämpöön, maalämpöön tai ilma-vesilämpöpumppuun. Muita lämmitysmuotoja avustetaan 2 500 eurolla. Fossiilisia polttoaineita käyttäviin rakennuskohtaisiin lämmitysjärjestelmiin avustusta ei myönnetä. Öljylämmitystä ei esimerkiksi voi jättää osaksi lämmitysjärjestelmää.

Lue lisää avustuksen hakemisesta täältä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Huonetermostaatti

Huonetermostaatti

Huonetermostaatti lattialämmitykseen Huonetermostaatti on lattialämmityksen ainoa näkyvä osa. Sen vuoksi me olemme panostaneet erityisesti niiden ulkonäköön ja laajaan valikoimaan. Voimme varmuudella sanoa, että meillä on

Lue lisää »