Aurelian blogi aktivoituu uuden lämmitystä käsittelevän blogisarjan myötä

In Ajankohtaista by Kimmo Riipinki

Lattialämmitys on ajankohtaista syksylläSyksyn tullessa lämmitys, sekä erityisesti lattialämmitys, ovat taas erittäin ajankohtaisia puheenaiheita. Me Aurelialla haluamme kantaa kortemme kekoon ja jakaa ammattitaitomme sekä kokemuksemme perusteella parhaimmat vinkit sekä ajankohtaisimman tiedon lattialämmityksestä kiinnostuneille. Tervetuloa siis lukemaan uutta juttusarjaa, jossa tulemme sivuamaan ainakin seuraavia aiheita:

  • Vesikiertoinen lattialämmitys lämmitysvaihtoehtojen kuninkaana
  • Lämmityskustannukset
  • Eri lämmitysmuotojen tehokkuudet
  • Lämmitysjärjestelmien ekologisuus
  • Energiatehokkuus
  • Lattialämmitys viilennysjärjestelmänä

Viikottain hyödyllistä tietoa lämmityksestä

Päivitämme blogiimme uuden tekstin viikottain, laita siis ihmeessä merkintä kalenteriin, mikäli haluat oppia lämmityksestä lisää! Voit myös liittyä sähköpostilistallemme tai tykätä meistä Facebookissa, jolloin saat varmasti tiedon uuden blogikirjoituksen ilmestymisestä!

Haluaisitko lisää tietoa jostain muusta lämmitykseen liittyvästä asiasta?

Onko mielessäsi pyörinyt kysymyksiä lämmitykseen, erityisesti vesikiertoiseen lattialämmitykseen, liittyen? Ensiapua saat mahdollisesti ”Usein kysyttyä lattialämmityksestä”-sivultamme, mutta älä epäile olla yhteydessä meihin! Voit käyttää tähän yhteydenottolomakettamme, jolloin vastaamme sinulle suoraan sähköpostiin tai puhelulla. Parhaita kysymyksiä tulemme käsittelemään myös blogissamme, sillä et ole varmasti yksin kysymystesi kanssa!

Ensi viikolla käsittelemme lämmityksen kustannuksia

Lämmityksen kustannukset nousevat jokaisella kelien viiletessä, se on kylmä fakta. Mutta kuinka paljon näiden kulujen tarvitsee todellisuudessa nousta ja kuinka lämmittää asunto mahdollisimman kustannustehokkaasti? Näitä kysymyksiä pohdimme ensi viikon kirjoituksessa, tarjolla on siis varmasti rahanarvoista tietoa!

Liity blogimme tilaajaksi!

  • Haluatko saada lisää tietoa kotisi lämmityksestä - vieläpä ilmaiseksi? Liity blogimme lukijalistalle ja saat aina tiedon uusista blogikirjoituksistamme!