vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys – Tietysti Aurelialta !


Vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu sekä uudiskohteeseen tai saneeraukseen. Aurelialta löytyy edulliset ja kustannustehokkaat huipputuotteet molempiin tarpeisiin.

Olemme vuonna 2017 panostaneet erityisesti saneerausratkaisuihin ja voimmekin esitellä tuoteutuuden Floore-saneerauslevyn, jonka avulla esim. patterijärjestelmän saa saneerattua vesikiertoiseksi lattialämmitykseksi helposti ja itse.

Saat meiltä kaikki tarvikkeet ja suunnittelun, nettohintaan ! Asennuksen voit suorittaa itse tai kysyä asennusta lähimmältä LVI-ammattilaiselta. Muistathan, että järjestelmän kytkennän lämmönlähteeseen tekee aina LVI-ammattilainen.

Miellyttävää asumista – suosituin lämmönjakoratkaisu

Aurelia lattialämmitysjärjestelmä jakaa lämmön tasaisesti joka paikkaan, tasolle, jolla oleskelet. Huolellisesti suunniteltu lattialämmitys estää esimerkiksi ikkunoista tulevan vedon ja pitää huonelämpötilan kauttaaltaan tasaisena. Tasainen, mukava lämpö tekee asumisesta miellyttävää. Vesikiertoinen lattialämmitys on suosituin lämmönjakoratkaisu uudiskohteissa.

Kylpyhuoneissa, wc:ssä sekä saunatiloissa lattialämmitys nopeuttaa kosteuden poistumista. Huomaamaton lämmön lähde – näkymättömissä lattian alla – antaa vapaat kädet kodin sisustamiseen. Vanhanaikaiset, pölyä keräävät patterit voi unohtaa.

Kysyttävää? Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vesikiertoinen lattialämmitys – Rakentajan huoleton valinta

Aurelia lattialämmitysjärjestelmä koostuu tarkoin valituista, eurooppalaisten valmistajien tuotteista, jotka täyttävät tiukat EN-laatustandardit. Lattialämmitysputket, jakotukit, huonetermostaatit, toimilaitteet ja muut tuotteet ovat taattua huippulaatua ja pitkän tuotekehityksen tulosta. Oma maahantuontimme takaa varmat toimitukset ja asiakasystävällisen hintatason.

Aurelian vesikiertoinen lattialämmitys on täysin huoltovapaa, sillä ainoa tarvittava toimenpide on lämpötilan säätö, jonka teet huonekohtaisista termostaateista ja jakotukista.

Meiltä löytyy laaja valikoima huonetermostaatteja eri tarkoitukseen. Valitsetpa sitten perustermostaatin tai nykyaikaisen SmartHome säätöjärjestelmän. Tutustu termostaattivalikoimaan vaikkapa tästä.

Tuotteet ja tekniset tiedot
Lattialämmitys huonetermostaatti

Maahantuojan hinnat -sinun eduksesi !

Oma maahantuontimme takaa varmat toimitukset ja järkevän hintatason – et maksa turhaan välikäsille.

” Yllätyin hintatasosta. Tarvikkeet tulivat nopeasti työmaalle ja päästiin asennustöihin. Putki oli helppoa asentaa. Laatu oli kohdillaan !”Marko, OKT-rakentaja, Lempäälä

Lämmitysprojektin vaiheet

vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys on energiatehokas !

Vuonna 2012 tiukentuneiden rakennusmääräysten tarkoituksena on vähentää lämmitysenergian tarvetta. Huomioimme tiukentuneet määräykset huolellisella suunnittelulla. Vesikiertoinen lattialämmitys tuo merkittävän säästön lämmityskustannuksiin muihin lämmönjakoratkaisuihin verrattuna.

Aurelia lattialämmityksen kanssa sopii mikä tahansa lämmitysratkaisu, esimerkiksi maalämpö, ilmalämpö tai kaukolämpö. Lämmitysjärjestelmän voi myös myöhemmin vaihtaa eikä se vaikuta lattialämmityksen toimintaan.

Lattialämmityksen suunnittelu

”Laatuun kannattaa panostaa,
kun itselle rakentaa”
– Antti Lampinen, omakotirakentaja Turku
Katso video