Aurelia vesikiertoinen lattialämmitys

Aurelian vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu sekä uudiskohteeseen tai saneeraukseen.
Saat meiltä tarvikkeet ja suunnittelun, nettohintaan ! Asennuksen voit suorittaa itse tai kysyä asennusta lähimmältä LVI-ammattilaiselta.
Järjestelmän kytkennän lämmönlähteeseen tekee aina LVI-ammattilainen.

Miellyttävää asumista – suosituin lämmönjakoratkaisu

Aurelia lattialämmitysjärjestelmä jakaa lämmön tasaisesti joka paikkaan, tasolle, jolla oleskelet. Huolellisesti suunniteltu lattialämmitys estää esimerkiksi ikkunoista tulevan vedon ja pitää huonelämpötilan kauttaaltaan tasaisena. Tasainen, mukava lämpö tekee asumisesta miellyttävää. Vesikiertoinen lattialämmitys on suosituin lämmönjakoratkaisu uudiskohteissa.

Kylpyhuoneissa, wc:ssä sekä saunatiloissa lattialämmitys nopeuttaa kosteuden poistumista. Huomaamaton lämmön lähde – näkymättömissä lattian alla – antaa vapaat kädet kodin sisustamiseen. Vanhanaikaiset, pölyä keräävät patterit voi unohtaa.

Kysyttävää? Lähetä viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rakentajan huoleton valinta

Aurelia lattialämmitysjärjestelmä koostuu tarkoin valituista, eurooppalaisten valmistajien tuotteista, jotka täyttävät tiukat EN-laatustandardit.

Aurelian vesikiertoinen lattialämmitys on täysin huoltovapaa, sillä ainoa tarvittava toimenpide on lämpötilan säätö, jonka teet huonekohtaisista termostaateista ja jakotukista.

Tuotteet ja tekniset tiedot
Lattialämmitys huonetermostaatti

Maahantuojan hinnat -sinun eduksesi !

Oma maahantuontimme takaa varmat toimitukset ja järkevän hintatason – et maksa turhaan välikäsille.

” Yllätyin hintatasosta. Tarvikkeet tulivat nopeasti työmaalle ja päästiin asennustöihin. Putki oli helppoa asentaa. Laatu oli kohdillaan !”Marko, OKT-rakentaja, Lempäälä

Lämmitysprojektin vaiheet

Jakotukin asennus

Energiatehokas lämmöjakotapa tuo säästöä

Vuonna 2012 tiukentuneiden rakennusmääräysten tarkoituksena on vähentää lämmitysenergian tarvetta. Huomioimme tiukentuneet määräykset huolellisella suunnittelulla. Vesikiertoinen lattialämmitys tuo merkittävän säästön lämmityskustannuksiin muihin lämmönjakoratkaisuihin verrattuna.

Aurelia lattialämmityksen kanssa sopii mikä tahansa lämmitysratkaisu, esimerkiksi maalämpö, ilmalämpö tai kaukolämpö. Lämmitysjärjestelmän voi myös myöhemmin vaihtaa eikä se vaikuta lattialämmityksen toimintaan.

Lattialämmityksen suunnittelu

”Laatuun kannattaa panostaa,
kun itselle rakentaa”
– Antti Lampinen, omakotirakentaja Turku
Katso video